Gemeente Den Haag stelt nota duurzaam vast

De raad van de gemeente Den Haag heeft de nota duurzaamheid “Schone energie in een groene stad” vastgesteld, waarin de ambities voor de komendeperiode zijn omschreven voor energie, leefomgeving, mobiliteit en grondstoffen.

Achter de schermen hebben we als afdeling Energietransitie hard gewerkt aan de invulling van deze nota, welke aansluit bij haalbare kaders in de stad. Een mooie uitdaging om nu samen met het team aan te werken.  Nota Duurzaamheid gemeente Den Haag

LED NAC

Advies In Vastgoed begeleid vernieuwde LED verlichting Rat Verlegh Stadion

Advies In Vastgoed is namens de gemeente Breda ingehuurd om het Rat Verlegh Stadion te verduurzamen en daarbij zorg te dragen om nog voor de zomer van 2017 tot uitvoering te komen. In het stadion waar NAC Breda haar thuiswedstrijden speelt, wordt de traditionele conventionele (wedstrijd) verlichting vervangen door LED verlichting. De nieuwe verlichting moet voldoen aan de lichteisen gesteld door de UEFA voor het Dames EK  in de zomer van 2017. In het verlengde van de werkzaamheden worden ook nog circa 1900 PV panelen op de overkappingen geplaatst, waardoor het stadion en een lager energie vetbuik zal hebben en zelf energie opwekt.

Nieuwsbericht in BN de stem

Ontwikkeling tot Hotel en Restaurant aan de Heuvel te Geldrop

In het centrum van Geldrop aan het plein “de Heuvel” is het historische monumentale oud gemeentehuis, omgebouwd tot restaurant met bovengelegen appartementen en hotel. De haalbaarheid van dit project was complex door de geringe ruimte en mogelijkheden in het pand.

Lees meer over dit project

Ontwikkeling 230 wooneenheden in Geldrop

Overburght is een binnenstedelijke herontwikkeling in het centrum van Geldrop, op een 4,35 ha groot terrein van voormalig houthandel Deelen. Het plan bestaat uit 230 wooneenheden verdeeld over een centraal gelegen appartementencomplex met omliggend 5 woonclusters van grondgebonden woningen.

Lees meer over dit project